فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به سایت رزمي موي تاي (كرو:عليرضا كاووسي) می باشد

موي تاي.تاي بوكس.muay thai
موی تای(علیرضاکاووسی) 
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان موي تاي و آدرس muaythai90.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز

.

.


استخاره آنلاین با قرآن کریم


فال انبیاء

فال انبیاء

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

 در ورزشهاي مختلف، فاکتورهائی با درجات مختلف از نظر اهمیت در رابطه با آسیب‌های ورزشی باید در نظر گرفته شوند.

1- کیفیت جسمانی ورزشکار
سن : قدرت و انعطاف پذیری عضلات بستگی به سن دارد. قدرت عضلانی از سن 30 الی 40 سالگی به تدریج کم می‌شود، در حالی‌که نرمی و انعطاف پذیری تاندون‌ها و رباط‌ها از سن 30 سالگی کاهش یافته و استحکام استخوان‌ها از 50 سالگی به بعد کاهش می‌یابد.
عدم فعالیت باعث تشدید فرسودگی طبیعی عضلات، تاندون ها، رباطها، سطوح مفصلی و استخوان‌ها شده ، در حالی که فعالیت جسمانی صحیح باعث به تعویق افتادن آن می‌گردد.
دست یابی به نهایت و اوج توانائی فیزیکی و جسمانی ، بین سنین 20 الی 40 سالگی است، در حالی که اوج بلوغ فکری و هوشی بین سنین 30 الی 60 سالگی می‌باشد.
خصوصیت شخصیتی مثل متانت و بلوغ شخصیتی ، در تمایلات ورزشی صحیح و دوری جستن از خطرات و به قول معروف ریسک کردن موثر است.
سطح تمرینات مهم است، زیرا اغلب آسیب‌های ورزشی در شروع فصل در مراحل نهائی مکسابقات اتفاق می‌افتد و علت اصلی آن عدم آمادگی کامل جسمانی است. از طرافی تمرینات خیلی زیاد ممکن است ایجاد سندرک استفاده مفرط over use نماید.
تکنیک اهمیت فوق العاده‌ای به خصوص در ورزش‌هائی مانند پرش ارتفاع، پرتاب نیزه، و تنیس دارد و تکنیک غلط باعث فشار بیش از حد و ایجاد سندرم‌های over use و یا آسیب‌های ضربه‌ای می‌شود که به عنوان مثال از اسکی آلپ نام می‌بریم.
گرم کردن ناقص و ناکافی بدن منجر به آسیب‌های عضلانی و تاندون ها می‌شود.
در برنامه‌های تمرینی و رقابتی سنگین به علت عدم وجود زمان کافی برای استراحت و بازسازی فیزیولوژیکی، احتمال ایجاد مخاطرات و آسیبها افزایش می‌یابد.
عدم تندرستی مثلاً عفونت‌ها و بیماری‌هائی مثل آنفلوآنزا باعث افزایش دیسک و ایجاد عوارضی مثل التهاب عضبه قلب می‌شود. هیچ ورزشکاری پس از بیماری حقو شروع فعالیت مجدد را ندارد، مگر آنکه حرارت بدن وی به حالت طبیعی رسیده باشد. غذای کافی و متعادل و مصرف مایعات کافی از الزامات فعالیت های ورزشی است.

2- وسائل وتسهیلات ورزشی
وسائل ريال امکانات و تجهیزات مورد استفاده ممکن است ناکافی بوده و یا اشتباه طراحی شده و یا ناقص باشند.
لباس و پوشش مخصوص هر رشته ورزشی ممکن است غلط، ناکافی و یا مستعمل باشد. تسهیلات ورزشی مورد استفاده ممکن است همیشه مناسب نباشند.
وضعیت نور محوطه ورزشی ممکن است در تشخیص فواصل ، احساس رنگ‌های مختلف و میدان بینائی فرد ورزشکار ، موثر باشد. هوای نامناسب احتمال مخاطره و آسیب دیدگی را افزایش می‌دهد.
3- خصوصیات رشته های ورزشی
ورزش‌های مختلف خواسته‌های جسمانی مختلفی نیز از فرد ورزشکار می‌طلبد. وزن‌های رقابتی ممکن است باعث افزایش خطر آسیب دیدگی شوند، ولی بعضی افراد نیاز مثبتی به شرکت در این سطح برای ارضاء کردن خود دارند.اغلب در زمین‌های ورزشی، ورزشکاران رتبه بالا سرمشق و ایده‌آل و مشوق جوانان ورزشکار هستند. همچنین ورزش‌های سطح بالا از نظر اجتماعی باعث جلب توجه عموم شده و نقش عمده‌ای در زندگی روزمره انسان‌ها دارد و چیزی نیست که بتوان از آن چشم‌پوشی کرد و آن را کنار گذاشت.
صرف نظر از سطح ورزشی انجام شده ، هر نوع ورزش خصوصیات و خواسته‌های مربوط به خود را دارد، که ممکن است منجر به آسیب‌های ضربه‌ای و سندرم استفاده مفرط( over use ) شود.         


موضوعات مرتبط: موي تايتاي بوكس
برچسب‌ها: فاکتورهای مؤثر در آسیب‌های ورزشی پاهويوت عكس موي تاي فيلم موي تاي تاي بوكس
[ سه شنبه 30 فروردين 1392 ] [ 9:14 ] [ كرو:علیرضاکاووسی Ali Reza Kavoosi ]

 Image and video hosting by TinyPic
برآمدگي بيني:اين اصطلاح به منطقه ميان ابرو و نقطه امتداد يافته تا سطح چشم اطلاق مي شود و اين نقطه فوق العاده اهميت دارد. چرا که اگر ضربه اي محکم به آن اصابت کند ، مي تواند از حرکت رو به جلوي شخص جلوگيري نمايد.

بالاي گوش:ضربه به اين قسمت باعث آسيب پذيري ميشودو شخص را از حالت تعادل خارج مي نمايد.

فک:ضربه به اين قسمت باعث آسيب پذيري ميشود و اگر شخص در حال دفاع نباشد امکان صدمه ديدن زياد ميباشد.


قسمت زير بيني: اين قسمت در مشت زدن قسمت مهمي است و اگر به آن ضربه برخورد کند باعث جاري شدن اشک و اگر ضربه محکم وارد شود دچار پارگي مويرگ ها و خونريزي ميشود.

چانه: اصابت ضربه به اين نقطه آسيب جدي را در پي خواهد داشت. آن چنان که بر اثر ضربه شديد ، کل بدن حريف به زمين مي افتد.


کشاله ران:حتي يک ضربه سبک به اين قسمتنيز به طور خطرناکي موجب ناتواني شخص خواهد شد.لذا هنرجو بايد آمادگي حفاظت از اين قسمت را در خود ايجاد کند.


سيب آدم: برخورد ضربه به اين نقطه ، شخص را از پا در مي آورد. بدن، مکانيسم انعطاف پذيري را براي حفاظت از اين نقطه به وجود مي آورد ، بدين صورت که چانه به طور خودکار پايين مي آيد و آن را مي پوشاند. بنابر اين ضربه اي که به اين نقطه پرتاب ميگردد به احتمال زياد به چانه برخورد خواهد کرد.


استخوان ترقوه: اين استخوان شکننده بوده و به آساني شکسته ميشود و هنرجو بايد همواره دقت در مراقبت و حفاظت از آن را به ذهن بسپارد. اگر استخوان تر قوه شکسته شود ، شانه خم ميشود.

زير بغل:عدم حفاظت از بغل ها مي تواند منجر به شکست فرد در مسابقه شود. ضربه قوي در مسابقه شود. ضربه قوي به سمت بالا و زير بغل باعث پارگي زردپي هاي شانه شده ، به طرز فجيعي موجب از جا در رفتن  استخوان مي شوذ.

شبکه هاي اعصاب خورشيدي: اين نقطه قسمتي از بدن مي باشد که پس از دريافت ضربات متوالي امکان شکسته شدن وجود دارد، و در صورت شکستن دنده ها شکسته و به سمت قلب رفته و نتيجه آن مرگ مي باشد.


دنده هاي آزاد(قابل جا به جايي):دنده هاي آزادبهدنده هاي پاييني گفته مي شود که بسيار ضريف و شکننده مي باشد. اگر اين نقطه به وسيله ضربه آسيب ببيند درد تاقت فرسايي براي فرد خواهد داشت.

پشت پا:اگر زرد پي ها به سختي آسيب ببيند کف و قوزک پا هم ضربه خواهد ديد، پس اين نقطه اهميت فراواني دارد.

پايه مخچه:يکي از آسيب پذير ترين نقاط بدن پايه مخچه مي باشد، که اصابت ضربه به آن غش آني را به دنبال خواهد داشت و در صورت بر خورد ضربات مکرر به اين قسمت فرد به اختلالات عصبي و تضعيف بينايي دچار مي شود.


کليه ها: ضربه به کليه ها بسيار درد ناک مي باشد و مي تواند سلامت و حيات فرد را به خطر مي اندازد.
استخوان دنبالچهوارد آمدن ضربه به اين قسمت در ستون پشتي مانع فعاليت شخص خواهد شد.


پاشنه آشيل: اين قسمت حتي اگر هم آسيب نبيند ضربه محکم به آن ، بسيار دردناک خواهد بود.

شکم(بطن):اين قسمت ، منطقه فوق العاده حساس و آسيب پذيري است ، که اصابت ضربه به آن خطر جدي را به همراه خواهد داشت.


موضوعات مرتبط: موي تايتاي بوكس
برچسب‌ها: نقاط حساس بدن انسان پاهويوت عكس موي تاي فيلم موي تاي تاي بوكس
[ سه شنبه 28 فروردين 1392 ] [ 22:13 ] [ كرو:علیرضاکاووسی Ali Reza Kavoosi ]

 

ماساژ لاغری

این ماساژ بیشتر با غدد لنفاوی و تخلیه آن با استفاده از پرس و فشار سرو کار دارد. این ماساژ به سیستم لنفاوی کمک می کند تا مایعات و مواد زائد را از بدن خارج کرده و مواد مغذی ضروری جایگزین آن شود که این کار برای کمک به ساخت سلول های ایمنی،  سوخت و ساز بدن،  شکت چربی ها و دفع چربی ها مفید است. 



 

از نظر دیگر ماساژ با افزایش جریان خون باعث سوخت و ساز بیشتر بدن شده و مانند ورزش کردن باعث شکست و سوختن چربی ها می شود. به طور کلی تمامی ماساژ ها لاغرکننده میباشند اما ماساژ لاغری با تکنیکهای نیدینگ، افلوراژو لرزش اثر بیشتر دارد.

روش ماساژ لاغری

این ماساز با روغن انجام شده و موضعی می باشد و ممکن ست برای تاثیر بیشتر روغن را گرم و از حوله ی گرم استفاده شود. دراین ماساژ احساز گرما و سوزش و دو از انتضار میست و زمان جلسه بستگی به سراید مشتری دارد.

مزایای ماساژ لاغری

تقویت سیستم لنفاوی

تقویت سوخت و ساز بدن

افزایش گردش خون

از بین رفتن گرفتگی در قسمت مورد نظر

احساس آرامش

کاهش درد در ناحیه مورد نظر

از مزایای غیر مستقیم این ماساژ کاهش درد زانو و کمر می باشد که این درد ها اثرات چاقی است.

در صورت داشتن جوش، زخم باز، تورم، ضربه و شکستکی از این ماساژ دوری کنید.

تا 2 ساعت قبل از این ماساژ از خوردن و آشامیدن زیاد بپرهیزید.

 


موضوعات مرتبط: موي تايتاي بوكس
برچسب‌ها: پاهويوت عكس موي تاي فيلم موي تاي تاي بوكس بوكس تايلندي
[ سه شنبه 22 فروردين 1392 ] [ 14:12 ] [ كرو:علیرضاکاووسی Ali Reza Kavoosi ]
[ سه شنبه 28 فروردين 1392 ] [ 22:11 ] [ كرو:علیرضاکاووسی Ali Reza Kavoosi ]
[ جمعه 30 فروردين 1392 ] [ 20:57 ] [ كرو:علیرضاکاووسی Ali Reza Kavoosi ]

 

تقریباً تمامی انرژی حاصله از سوخت و ساز مواد غذایی تبدیل به گرما می‌شود. حتی انرژی مصرفی جهت ایجاد انقباض عضلانی نیز سرانجام به گرما تبدیل می‌گردد. در بهترین شرایط بازدهی انرژی مواد غذایی برای ایجاد کار عضلانی 20 الی 25 درصد است و بقیه آن در حین سوخت و ساز داخل سلولی به گرما تبدیل می‌شود و آن مقدار درصد انرژی که صرف کار عضلانی می‌گردد نیز در حین ایجاد کار عضلانی و به حرکت درآوردن عضلات و مفاصل به گرما تبدیل خواهد شد.
حال با در نظر گرفتن اینکه مصرف اکسیژن بدن در یک ورزشکار آزموده در حین ورزش حدود 20 برابر افزایش می‌یابد و میزان گرمای حاصله نیز نسبت مستقیم با مصرف اکسیژن دارد، روشن می‌شود در ورزش های استقامتی چه مقدار متنابهی گرما در بافت‌های بدن انسان تولید می‌گردد.
چنانچه این گرمای حاصله در اثر ورزش در هوای گرم و مرطوب ایجاد شود، با در نظر گرفتن اینکه در هوای مرطوب مکانیسم تعرق نیز دچار مشکل می‌شود، تجمع این گرمای فوق‌العاده زیاد می‌تواند به حالت کشنده‌ای که گرمازدگی نام دارد، منجر شود.
در حین فعالیت های استقامتی حتی در هوای معمول ، درجه حرارت بدن از حالت نرمال(37 درجه) به حدود 40 درجه سانتی‌گراد می‌رسد، هوای گرم و مرطوب یا فعالیت خیلی شدید و یا پوشیدن لباس‌های گرم در حین ورزش ، دما را به راحتی به 5/40 درجه سانتی‌گراد خواهد رساند. در این دما ، گرمای زیاد باعث از بین رفتن سلول‌های مغزی می‌شود. در این شرایط علائمی مثل ضعف شدید ، از پای افتادن ، سردرد و سرگیجه ، تهوع و استفراغ ، عرق زیاد، تیرگی شعور، حالت گیجی و تلوتلو خوردن و کلاپس و بیهوشی بروز می‌کند. مجموعه علائم فوق گرمازدگی نامیده می‌شود و چنانچه سریعاً تشخیص و درمان نشود باعث مرگ خواهد شد. در دمای بالا مکانیسم تنظیم حرارت بدن از کار افتاده و از طرفی گرمای زیاد باعث افزایش تبادلات شیمیایی داخل سلولی شده و خود به خود گرمای بیشتری تولید می‌نماید.
درمان گرمازدگی پایین آوردن سریع حرارت بدن است. بهترین راه ، خارج کردن کلیه البسه و پاشیدن آب به تمام سطوح بدن یا خیس کردن سطح بدن با پارچه در مقابل جریان وزش باد کولر یا پنکه است. تجربه نشان داده است که این کار باعث پایین آمدن سریع حرارت بدن می‌شود. در صورت امکان فرو کردن بدن در آب حاوی تکه های یخ نیز موثر است.
یک ساعت فعالیت استقامتی شدید در آب و هوای گرم و مرطوب ممکن است باعث کاهش وزن بدن ، در حدود 5/2 تا 5 کیلوگرم شود که اصولاً تمام آن در اثر دفع عرق ایجاد می‌شود ، دفع عرق به میزانی که منجر به 3 درصد کاهش وزن شود ، باعث کاهش بازدهی جسمانی شده و کاهش سریع وزن به میزان 5 الی 10 درصد باعث ایجاد کرامپ‌های عضلانی ، تهوع و سایر عوارض خواهد شد. بنابراین جایگزینی مایعات از دست رفته الزامی است.
تعریق باعث دفع مقدار زیادی نمک (کلرو سدیم) می‌شود. به همین دلیل از دیرباز عقیده بر این بوده است که هنگام ورزش در آب و هوای گرم ، وررزشکاران باید از قرص‌های نمک استفاده کنند. از طرفی متأسفانه بعضاً مصرف زیاده از حد قرص‌های نمک باعث عوارض بیشتری می‌شود.
به علاوه چنانچه ورزشکار به مدت 1 تا 2 هفته در محیط گرم و مرطوب تمرین نماید، به تدریج نسبت به محیط جدید خو گرفته و عادت می‌کند. غدد عرق با محیط جدید سازش یافته و مقدار بسیار کمی نمک از طریق عرق ترشح می‌کنند . از نظر علمی در حین سازش تدریجی با محیط، غدد فوق کلیوی هورمون آلدوسترون ترشح نموده و این هورمون باعث جلوگیری از دفع نمک از طریق عرق و ادرار می‌شود، ولی دفع پتاسیم را از طریق ادرار و عرق افزایش می‌دهد.
نتیجه اینکه پس از عادت کردن به ورزش در آب و هوای گرم و مرطوب بیشتر احتیاج به جایگزینی پتاسیم دفع شده است تا کلروسدیم و بهترین راه جایگزینی آن نیز مصرف آب میوه (به علت داشتن مقدار کافی پتاسیم) است.

موضوعات مرتبط: موي تايتاي بوكس
برچسب‌ها: گرمای بدن در ورزش پاهويوت عكس موي تاي فيلم موي تاي تاي بوكس
[ جمعه 30 فروردين 1392 ] [ 20:56 ] [ كرو:علیرضاکاووسی Ali Reza Kavoosi ]

 

در ورزشهاي مختلف، فاکتورهائی با درجات مختلف از نظر اهمیت در رابطه با آسیب‌های ورزشی باید در نظر گرفته شوند.

1- کیفیت جسمانی ورزشکار
سن : قدرت و انعطاف پذیری عضلات بستگی به سن دارد. قدرت عضلانی از سن 30 الی 40 سالگی به تدریج کم می‌شود، در حالی‌که نرمی و انعطاف پذیری تاندون‌ها و رباط‌ها از سن 30 سالگی کاهش یافته و استحکام استخوان‌ها از 50 سالگی به بعد کاهش می‌یابد.
عدم فعالیت باعث تشدید فرسودگی طبیعی عضلات، تاندون ها، رباطها، سطوح مفصلی و استخوان‌ها شده ، در حالی که فعالیت جسمانی صحیح باعث به تعویق افتادن آن می‌گردد.
دست یابی به نهایت و اوج توانائی فیزیکی و جسمانی ، بین سنین 20 الی 40 سالگی است، در حالی که اوج بلوغ فکری و هوشی بین سنین 30 الی 60 سالگی می‌باشد.
خصوصیت شخصیتی مثل متانت و بلوغ شخصیتی ، در تمایلات ورزشی صحیح و دوری جستن از خطرات و به قول معروف ریسک کردن موثر است.
سطح تمرینات مهم است، زیرا اغلب آسیب‌های ورزشی در شروع فصل در مراحل نهائی مکسابقات اتفاق می‌افتد و علت اصلی آن عدم آمادگی کامل جسمانی است. از طرافی تمرینات خیلی زیاد ممکن است ایجاد سندرک استفاده مفرط over use نماید.
تکنیک اهمیت فوق العاده‌ای به خصوص در ورزش‌هائی مانند پرش ارتفاع، پرتاب نیزه، و تنیس دارد و تکنیک غلط باعث فشار بیش از حد و ایجاد سندرم‌های over use و یا آسیب‌های ضربه‌ای می‌شود که به عنوان مثال از اسکی آلپ نام می‌بریم.
گرم کردن ناقص و ناکافی بدن منجر به آسیب‌های عضلانی و تاندون ها می‌شود.
در برنامه‌های تمرینی و رقابتی سنگین به علت عدم وجود زمان کافی برای استراحت و بازسازی فیزیولوژیکی، احتمال ایجاد مخاطرات و آسیبها افزایش می‌یابد.
عدم تندرستی مثلاً عفونت‌ها و بیماری‌هائی مثل آنفلوآنزا باعث افزایش دیسک و ایجاد عوارضی مثل التهاب عضبه قلب می‌شود. هیچ ورزشکاری پس از بیماری حقو شروع فعالیت مجدد را ندارد، مگر آنکه حرارت بدن وی به حالت طبیعی رسیده باشد. غذای کافی و متعادل و مصرف مایعات کافی از الزامات فعالیت های ورزشی است.

2- وسائل وتسهیلات ورزشی
وسائل ريال امکانات و تجهیزات مورد استفاده ممکن است ناکافی بوده و یا اشتباه طراحی شده و یا ناقص باشند.
لباس و پوشش مخصوص هر رشته ورزشی ممکن است غلط، ناکافی و یا مستعمل باشد. تسهیلات ورزشی مورد استفاده ممکن است همیشه مناسب نباشند.
وضعیت نور محوطه ورزشی ممکن است در تشخیص فواصل ، احساس رنگ‌های مختلف و میدان بینائی فرد ورزشکار ، موثر باشد. هوای نامناسب احتمال مخاطره و آسیب دیدگی را افزایش می‌دهد.
3- خصوصیات رشته های ورزشی
ورزش‌های مختلف خواسته‌های جسمانی مختلفی نیز از فرد ورزشکار می‌طلبد. وزن‌های رقابتی ممکن است باعث افزایش خطر آسیب دیدگی شوند، ولی بعضی افراد نیاز مثبتی به شرکت در این سطح برای ارضاء کردن خود دارند.اغلب در زمین‌های ورزشی، ورزشکاران رتبه بالا سرمشق و ایده‌آل و مشوق جوانان ورزشکار هستند. همچنین ورزش‌های سطح بالا از نظر اجتماعی باعث جلب توجه عموم شده و نقش عمده‌ای در زندگی روزمره انسان‌ها دارد و چیزی نیست که بتوان از آن چشم‌پوشی کرد و آن را کنار گذاشت.
صرف نظر از سطح ورزشی انجام شده ، هر نوع ورزش خصوصیات و خواسته‌های مربوط به خود را دارد، که ممکن است منجر به آسیب‌های ضربه‌ای و سندرم استفاده مفرط( over use ) شود.


موضوعات مرتبط: موي تايتاي بوكس
برچسب‌ها: فاکتورهای مؤثر در آسیب‌های ورزشی پاهويوت عكس موي تاي فيلم موي تاي تاي بوكس
[ جمعه 30 فروردين 1392 ] [ 20:55 ] [ كرو:علیرضاکاووسی Ali Reza Kavoosi ]

 

Image and video hosting by TinyPic

برآمدگي بيني:اين اصطلاح به منطقه ميان ابرو و نقطه امتداد يافته تا سطح چشم اطلاق مي شود و اين نقطه فوق العاده اهميت دارد. چرا که اگر ضربه اي محکم به آن اصابت کند ، مي تواند از حرکت رو به جلوي شخص جلوگيري نمايد.

بالاي گوش:ضربه به اين قسمت باعث آسيب پذيري ميشودو شخص را از حالت تعادل خارج مي نمايد.

فک:ضربه به اين قسمت باعث آسيب پذيري ميشود و اگر شخص در حال دفاع نباشد امکان صدمه ديدن زياد ميباشد.


قسمت زير بيني: اين قسمت در مشت زدن قسمت مهمي است و اگر به آن ضربه برخورد کند باعث جاري شدن اشک و اگر ضربه محکم وارد شود دچار پارگي مويرگ ها و خونريزي ميشود.

چانه: اصابت ضربه به اين نقطه آسيب جدي را در پي خواهد داشت. آن چنان که بر اثر ضربه شديد ، کل بدن حريف به زمين مي افتد.


کشاله ران:حتي يک ضربه سبک به اين قسمتنيز به طور خطرناکي موجب ناتواني شخص خواهد شد.لذا هنرجو بايد آمادگي حفاظت از اين قسمت را در خود ايجاد کند.


سيب آدم: برخورد ضربه به اين نقطه ، شخص را از پا در مي آورد. بدن، مکانيسم انعطاف پذيري را براي حفاظت از اين نقطه به وجود مي آورد ، بدين صورت که چانه به طور خودکار پايين مي آيد و آن را مي پوشاند. بنابر اين ضربه اي که به اين نقطه پرتاب ميگردد به احتمال زياد به چانه برخورد خواهد کرد.


استخوان ترقوه: اين استخوان شکننده بوده و به آساني شکسته ميشود و هنرجو بايد همواره دقت در مراقبت و حفاظت از آن را به ذهن بسپارد. اگر استخوان تر قوه شکسته شود ، شانه خم ميشود.

زير بغل:عدم حفاظت از بغل ها مي تواند منجر به شکست فرد در مسابقه شود. ضربه قوي در مسابقه شود. ضربه قوي به سمت بالا و زير بغل باعث پارگي زردپي هاي شانه شده ، به طرز فجيعي موجب از جا در رفتن  استخوان مي شوذ.

شبکه هاي اعصاب خورشيدي: اين نقطه قسمتي از بدن مي باشد که پس از دريافت ضربات متوالي امکان شکسته شدن وجود دارد، و در صورت شکستن دنده ها شکسته و به سمت قلب رفته و نتيجه آن مرگ مي باشد.


دنده هاي آزاد(قابل جا به جايي):دنده هاي آزادبهدنده هاي پاييني گفته مي شود که بسيار ضريف و شکننده مي باشد. اگر اين نقطه به وسيله ضربه آسيب ببيند درد تاقت فرسايي براي فرد خواهد داشت.

پشت پا:اگر زرد پي ها به سختي آسيب ببيند کف و قوزک پا هم ضربه خواهد ديد، پس اين نقطه اهميت فراواني دارد.

پايه مخچه:يکي از آسيب پذير ترين نقاط بدن پايه مخچه مي باشد، که اصابت ضربه به آن غش آني را به دنبال خواهد داشت و در صورت بر خورد ضربات مکرر به اين قسمت فرد به اختلالات عصبي و تضعيف بينايي دچار مي شود.


کليه ها: ضربه به کليه ها بسيار درد ناک مي باشد و مي تواند سلامت و حيات فرد را به خطر مي اندازد.
استخوان دنبالچهوارد آمدن ضربه به اين قسمت در ستون پشتي مانع فعاليت شخص خواهد شد.


پاشنه آشيل: اين قسمت حتي اگر هم آسيب نبيند ضربه محکم به آن ، بسيار دردناک خواهد بود.

شکم(بطن):اين قسمت ، منطقه فوق العاده حساس و آسيب پذيري است ، که اصابت ضربه به آن خطر جدي را به همراه خواهد داشت.
موضوعات مرتبط: موي تايتاي بوكس
برچسب‌ها: نقاط حساس بدن انسان پاهويوت عكس موي تاي فيلم موي تاي تاي بوكس
[ جمعه 30 فروردين 1392 ] [ 20:55 ] [ كرو:علیرضاکاووسی Ali Reza Kavoosi ]

 

ماساژ لاغری

این ماساژ بیشتر با غدد لنفاوی و تخلیه آن با استفاده از پرس و فشار سرو کار دارد. این ماساژ به سیستم لنفاوی کمک می کند تا مایعات و مواد زائد را از بدن خارج کرده و مواد مغذی ضروری جایگزین آن شود که این کار برای کمک به ساخت سلول های ایمنی،  سوخت و ساز بدن،  شکت چربی ها و دفع چربی ها مفید است. 



 

از نظر دیگر ماساژ با افزایش جریان خون باعث سوخت و ساز بیشتر بدن شده و مانند ورزش کردن باعث شکست و سوختن چربی ها می شود. به طور کلی تمامی ماساژ ها لاغرکننده میباشند اما ماساژ لاغری با تکنیکهای نیدینگ، افلوراژو لرزش اثر بیشتر دارد.

روش ماساژ لاغری

این ماساز با روغن انجام شده و موضعی می باشد و ممکن ست برای تاثیر بیشتر روغن را گرم و از حوله ی گرم استفاده شود. دراین ماساژ احساز گرما و سوزش و دو از انتضار میست و زمان جلسه بستگی به سراید مشتری دارد.

مزایای ماساژ لاغری

تقویت سیستم لنفاوی

تقویت سوخت و ساز بدن

افزایش گردش خون

از بین رفتن گرفتگی در قسمت مورد نظر

احساس آرامش

کاهش درد در ناحیه مورد نظر

از مزایای غیر مستقیم این ماساژ کاهش درد زانو و کمر می باشد که این درد ها اثرات چاقی است.

در صورت داشتن جوش، زخم باز، تورم، ضربه و شکستکی از این ماساژ دوری کنید.

تا 2 ساعت قبل از این ماساژ از خوردن و آشامیدن زیاد بپرهیزید.

 


موضوعات مرتبط: موي تايتاي بوكس
[ جمعه 30 فروردين 1392 ] [ 20:54 ] [ كرو:علیرضاکاووسی Ali Reza Kavoosi ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

موي تاي.تاي بوكس علیرضا کاووسی ازسال 1372هنر رزمی رازیرنظراستاد مرحوم فریدون مالکی دررشته فول کنتاک شروع کردم وبعدازآن بعدازچندصباحی دررشته های مختلف من جمله کشتی.فول کنتاکت .جودو.کیک بوکس.بوکس و..مشغول بودم وازسال1374زیر نظراستاد صابریان(مارشال) مشغول به یادگیری سانشو.کیک بوکسینگ.دفاع شخصی و موی تای(تای بوکسینگ)شدم ودرحال حاضر مشغول به آموزش رشته های فوق به علاقمندان هستم( باعنایت پروردگارم وباشعار ریشه کن شدن اعتیاد وموادمخدروپیشرفت روزافزون موی تای)تلفن تماس:09354020980
موضوعات وب
لینک های مفید
امکانات وب
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز



برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

دریافت کد آپلود سنتر

.

.

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً


بازی آنلاین


 فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز

پیچک

تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به سایت رزمي موي تاي (كرو:عليرضاكاووسي) میباشد